nak gi tapiiiiiiiiiiiiii...

Go down

nak gi tapiiiiiiiiiiiiii...

Post  vip on Mon Sep 15, 2008 12:59 am

nak buat kat mana?sempat ke aku nk pegi..dah la pegnant nih.. Crying or Very sad uwaaaaaaaaaaa...

vip
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Bukan nak buat sekarang

Post  TanSri on Mon Sep 15, 2008 8:49 am

aiiiyyaaaa!! bukan nk buat sekarang..kita bincang2 la dulu..tempat,tarikh,kos keseluruhan,aktiviti yg kita nk buat..hehehehe!!!

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: nak gi tapiiiiiiiiiiiiii...

Post  qubb on Wed Sep 17, 2008 1:58 am

vip wrote:nak buat kat mana?sempat ke aku nk pegi..dah la pegnant nih.. Crying or Very sad uwaaaaaaaaaaa...


kita tunggu awak bersalin dulu baru ramai sikit anak-anak saudara guru pelatih 99/02 mpp perlis. jangan marah yeeee. Laughing
kalu jadi buat dapat jumpa kawan-kawan lama.
tentu best. Question
avatar
qubb
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 16
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: nak gi tapiiiiiiiiiiiiii...

Post  TanSri on Thu Sep 18, 2008 4:20 pm

qubb wrote:
vip wrote:nak buat kat mana?sempat ke aku nk pegi..dah la pegnant nih.. Crying or Very sad uwaaaaaaaaaaa...


kita tunggu awak bersalin dulu baru ramai sikit anak-anak saudara guru pelatih 99/02 mpp perlis. jangan marah yeeee. Laughing
kalu jadi buat dapat jumpa kawan-kawan lama.
tentu best. Question

Best..rindu dgan kawan2 lama kita... Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: nak gi tapiiiiiiiiiiiiii...

Post  qubb on Tue Oct 28, 2008 6:32 pm

TanSri wrote:
qubb wrote:
vip wrote:nak buat kat mana?sempat ke aku nk pegi..dah la pegnant nih.. Crying or Very sad uwaaaaaaaaaaa...


kita tunggu awak bersalin dulu baru ramai sikit anak-anak saudara guru pelatih 99/02 mpp perlis. jangan marah yeeee. Laughing
kalu jadi buat dapat jumpa kawan-kawan lama.
tentu best. Question

Best..rindu dgan kawan2 lama kita... Very Happy

guana ni tan sri.....
tak dak sambutan jeeeeeeeeeeeeeee
ko demo tu tak tahu forum mu niiiiiiiiiiiiiiiiiiii
avatar
qubb
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 16
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: nak gi tapiiiiiiiiiiiiii...

Post  TanSri on Tue Oct 28, 2008 7:35 pm

aku dah msg bgtau semua mmber2 yg aku ada no phone..pas ni terpaksa la anta surat pulak ko alamat umah dio... scratch

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: nak gi tapiiiiiiiiiiiiii...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum