Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Go down

Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Mon Sep 15, 2008 12:12 pm

Anda suka muzik apa???
Rock, hip-hop, Asli, Pop, R&B atau sebagainya.
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  TanSri on Mon Sep 15, 2008 12:18 pm

jom jamming..nanti lama2 lupa cord..heheheh..layan je la rock kapak..nak main trash kot ganas sgt..hehehe Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Mon Sep 15, 2008 1:06 pm

TanSri wrote:jom jamming..nanti lama2 lupa cord..heheheh..layan je la rock kapak..nak main trash kot ganas sgt..hehehe Very Happy

Lepas raya lah..pose2 ni tak best arr...Lupa kord???
aku takyah hafal kord... kord M major boleh ke???
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  TanSri on Mon Sep 15, 2008 1:27 pm

kekoh wrote:
TanSri wrote:jom jamming..nanti lama2 lupa cord..heheheh..layan je la rock kapak..nak main trash kot ganas sgt..hehehe Very Happy

Lepas raya lah..pose2 ni tak best arr...Lupa kord???
aku takyah hafal kord... kord M major boleh ke???


Drum mmg la x pyah pakai cord..huhuhuhu

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Mon Sep 15, 2008 1:46 pm

Ingatkan ada cord...heheheheh tongue
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  TanSri on Mon Sep 15, 2008 10:59 pm

kekoh wrote:Ingatkan ada cord...heheheheh tongue

cord lagu dh byk dpt nih..tggu line up cukup je..abih raya trus g jamming..amacam Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

ALAHAI

Post  sr20 DET on Tue Sep 16, 2008 12:41 am

AKU NAK JAMMING PUN TAK RETI WOII.

KALAU AMIK JAM TARUK SAMA ROTI RETI LA..HUHUHUHUHUH
avatar
sr20 DET
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 10
Join date : 2008-09-16
Age : 37
Location : KB,JERTIH,TRG,KL

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Tue Sep 16, 2008 9:39 am

cord lagu dh byk dpt nih..tggu line up cukup je..abih raya trus g jamming..amacam Very Happy[/quote]

Tak tau bila nak cukup.. Rolling Eyes
Raya ni aku balik kampung weh..
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  dato'M on Tue Sep 16, 2008 10:01 am

bulan ramadhan ni kita banykkan zikr le kwn2
x pa cm2
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Tue Sep 16, 2008 10:40 am

dato'M wrote:bulan ramadhan ni kita banykkan zikr le kwn2
x pa cm2

Dato' M dah banyak zikir ke???
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  TanSri on Tue Sep 16, 2008 11:13 am

sr20 DET wrote:AKU NAK JAMMING PUN TAK RETI WOII.

KALAU AMIK JAM TARUK SAMA ROTI RETI LA..HUHUHUHUHUH

HG DOK JAUH SGT..KALAU TAK BLEH LA TUKANG KETUK TIN..KAHKAHKAH Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  dato'M on Sat Sep 20, 2008 11:53 am

aku ketuk meja dh ler Twisted Evil

_________________
SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi & MaAf ZaHiR BaTiN
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Mon Oct 06, 2008 11:35 am

TanSri.. Bila nak Jamming??
Bawak mai ler gitar fender hang tu...aku nak layan sat..
hehehhe..
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  TanSri on Mon Oct 06, 2008 2:01 pm

dah bleh stat la kalau nk jamming..gitar ada..nanti aku bwak

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Wed Oct 08, 2008 2:03 pm

Bila nak bawa gitar Tan Sri..??? Question
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  TanSri on Wed Oct 08, 2008 7:34 pm

nanti masa sambutan hari raya ni kita jamming..huhuhuhuhu

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  TanSri on Thu Oct 30, 2008 10:16 pm

camping kt sekolah ni kita jamming mau..hahahaha

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  kekoh on Sat Nov 01, 2008 1:32 pm

Nak jamming camna..aku kat langkawi wweh..
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Anda minat muzik yang bagaimana??? Mai kita sembang

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum