Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Go down

Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  kekoh on Mon Sep 15, 2008 1:55 pm

Anda tak tahu nak buat apa di masa lapang anda???

Jom kita keluarkan peluh kita 20 minit sehari...

Seperti berjoging...atau anda suka buat apa??

Lepak di kedai kopi...minum teh tarik dan roti canai?? Sembang pasal politik???

Atau kita boleh berekreasi dengan motosikal....????
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  TanSri on Tue Sep 16, 2008 9:48 am

kekoh wrote:Anda tak tahu nak buat apa di masa lapang anda???

Jom kita keluarkan peluh kita 20 minit sehari...

Seperti berjoging...atau anda suka buat apa??

Lepak di kedai kopi...minum teh tarik dan roti canai?? Sembang pasal politik???

Atau kita boleh berekreasi dengan motosikal....????
GUNA MOTO KT ATAS TU KE? MANA MAU CEKAU DUIT..HAHAHAHA

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  kekoh on Tue Sep 16, 2008 9:53 am

Duit??? no problem..Bank Kita kan ada..Bank Rakyat
hehehheheheh
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Pamerkan 'Toy' kalian..

Post  kekoh on Tue Sep 16, 2008 10:24 am

Apa kata kita main kereta kawalan jauh... best gak
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  TanSri on Tue Sep 16, 2008 5:04 pm

tu kete zaman bila..semalam kami tgok big foot..saiz dalam 1 kaki..harga rm280..mantap2 igt hujung bulan ni nk bli..jom la kita beli bg byak..


_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

oittttt

Post  sr20 DET on Thu Sep 18, 2008 1:57 am

ajar aku mcm mana nak upload gambax weiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
sr20 DET
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 10
Join date : 2008-09-16
Age : 37
Location : KB,JERTIH,TRG,KL

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  kekoh on Thu Sep 18, 2008 9:19 am

sr20 DET wrote:ajar aku mcm mana nak upload gambax weiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Aku dah ajar doh mu dalam tread sebelum ni...
Mu cari lah. Good Luck..
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  dato'M on Fri Sep 19, 2008 12:37 pm

What a Face aku kena p tasik kenyir bulan depan..
hmmm kena test renang blk nih

_________________
SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi & MaAf ZaHiR BaTiN
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  dato'M on Tue Sep 23, 2008 11:41 am

hmmmm tgh taklimat ptk

_________________
SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi & MaAf ZaHiR BaTiN
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  kekoh on Tue Sep 23, 2008 1:40 pm

dato'M wrote:hmmmm tgh taklimat ptk

Taklimat apa dok nampak hang kat The Store...hehehhe
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  TanSri on Tue Sep 23, 2008 1:46 pm

beli baju raya kot..bonus masuk arini..hehehe

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  kekoh on Tue Oct 07, 2008 10:14 am

avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti kesenggangan..(Rujuk buku Teks PJ &Pk)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum