ketua panitia

Go down

ketua panitia

Post  dato'M on Tue Sep 16, 2008 11:04 am

kita menunggu komen dr ckg wan kita.pakar bm termasuk ckg yazmi.admin invite depa
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  kekoh on Tue Sep 16, 2008 11:20 am

Biaq depa tunjuk kehebatan depa naa..
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  TanSri on Tue Sep 16, 2008 11:22 am

dato'M wrote:kita menunggu komen dr ckg wan kita.pakar bm termasuk ckg yazmi.admin invite depa

aku dh ajak..tungguuuuuuuu je la. afro

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  dato'M on Tue Sep 16, 2008 12:50 pm

pakar kita bz buat assignment kot Question What a Face
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  kekoh on Tue Sep 16, 2008 12:55 pm

Bz tahap cipan lah tu....ekekkeke
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  dato'M on Tue Sep 16, 2008 1:18 pm

maklum ler org tgh sambung blajar...
usung laptop sana-sini Shocked
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  cikgu razak on Thu Sep 18, 2008 12:10 pm

biaq dia rasa pulak macamana susahnya buat asignment. kalau dia tak tau buat asgmt, sub kat kita pun ok jugak! affraid
avatar
cikgu razak
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 15
Join date : 2008-09-15
Location : semadong, kangar, ipoh, jengka, satun, amazon, peru

View user profile

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  TanSri on Thu Sep 18, 2008 4:47 pm

Yang kalut difikiran....huhuhuhu

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  dato'M on Fri Sep 19, 2008 11:51 am

What a Face kena suruh dia pantau forum ni..hehehe
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: ketua panitia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum