@seni.com.my

Go down

@seni.com.my

Post  dato'M on Tue Sep 16, 2008 1:47 pm

x tau la korang
tp aku ni mmg x dak seni lgsung....
nasib baik ler dulu kekawan rajin 2long..
hehee
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

apa2 jer bg

Post  sr20 DET on Thu Sep 18, 2008 1:55 am

Dato m,,, hang boh jer benda2 berseni.... huhuhuh
jangan gambar org tak pakai baju nampak buah dah lar.....hahahahahaha

apa komen Tan sri
avatar
sr20 DET
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 10
Join date : 2008-09-16
Age : 38
Location : KB,JERTIH,TRG,KL

View user profile

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  TanSri on Thu Sep 18, 2008 6:19 am

Aku sokong!!! asalkan benda ilmiah tu kira ok la..kalau pelik2 admin terpksa amik tindakan la..hahaha

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  cikgu razak on Thu Sep 18, 2008 11:58 am

seni ni kalau ikut sukatan pelajaran ada 4 bidang iaitu menggambar, membuat rekaan dan corak, mengenal kraf tradisional dan lagi satu x ingat la. ada orang kata orang yang pandai seni ni dah kira separuh genius, wallahualam
avatar
cikgu razak
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 15
Join date : 2008-09-15
Location : semadong, kangar, ipoh, jengka, satun, amazon, peru

View user profile

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  kekoh on Thu Sep 18, 2008 12:17 pm


What do you say??
avatar
kekoh
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 48
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  TanSri on Thu Sep 18, 2008 4:56 pm

apadia ni bro kekoh??

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  dato'M on Fri Sep 19, 2008 12:08 pm

TanSri wrote:apadia ni bro kekoh??



Question apa maksud gambaq nih
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  qubb on Tue Oct 28, 2008 5:34 pm

TanSri wrote:Aku sokong!!! asalkan benda ilmiah tu kira ok la..kalau pelik2 admin terpksa amik tindakan la..hahaha


paste gambar tun mahathir ngan superman juga dalah salah satun cabang seni.............
avatar
qubb
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 16
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  TanSri on Tue Oct 28, 2008 7:22 pm

qubb wrote:
TanSri wrote:Aku sokong!!! asalkan benda ilmiah tu kira ok la..kalau pelik2 admin terpksa amik tindakan la..hahaha


paste gambar tun mahathir ngan superman juga dalah salah satun cabang seni.............


Tengkiu qubb..huhhu..seni sungguh aku nih.. Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: @seni.com.my

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum