LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Go down

LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Post  TanSri on Thu Sep 18, 2008 11:42 pm

http://www.savefile.com/files/1794323


click je kt c 2..nanti korang download la lagu2 raya....
Razz




Sketsa Sebuah Cinta by Fizzy Crewz (teka yg mana aku)


_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Post  cikgu razak on Fri Sep 19, 2008 12:19 am

cepatnya tindakan diambil. pasai apa aku takleh join chat? dah try 2/3 kali
avatar
cikgu razak
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 15
Join date : 2008-09-15
Location : semadong, kangar, ipoh, jengka, satun, amazon, peru

View user profile

Back to top Go down

Re: LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Post  TanSri on Fri Sep 19, 2008 12:24 am

cikgu razak wrote:cepatnya tindakan diambil. pasai apa aku takleh join chat? dah try 2/3 kali

Tindakan kena cepat..tanda penghargaan kepada kawan2 yang menyokong forum ni..kelmarin dengan harini Bots Google n Yahoo dh masuk dalam forum ni..memantau trafic kot..n rasanya address forum ni dh ada dlam google search engine...tggu yahoo plak..aku pun x taw..hg try click belah atas kanan kotak chat tu..

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Post  cikgu razak on Fri Sep 19, 2008 12:35 am

tak leh jugak la dia tulis you are disconnected. aku dah try login semula pun sam jugak tak leh la nak chat mlm ni
avatar
cikgu razak
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 15
Join date : 2008-09-15
Location : semadong, kangar, ipoh, jengka, satun, amazon, peru

View user profile

Back to top Go down

Re: LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Post  TanSri on Fri Sep 19, 2008 12:37 am

cikgu razak wrote:tak leh jugak la dia tulis you are disconnected. aku dah try login semula pun sam jugak tak leh la nak chat mlm ni


x pa2 esok kita try solve de problem ok...

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Post  dato'M on Fri Sep 19, 2008 12:11 pm

What a Face leh dh ka ckg razak?

_________________
SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi & MaAf ZaHiR BaTiN
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: LAGU RAYA 2008 Download la apa lagi!!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum