selamat hari raya

Go down

selamat hari raya

Post  Ardielicious on Tue Sep 23, 2008 5:37 pm

semekom, buat semua teman2 yg di kasihi dan di rindui, cek nk ucapakn slmt hri raya la no,
mintak maaf la kalau dulu ada buat silap dan salah harap di maafkan lah no. jgn duk simpan dlm hati
nant menanah susah hati. ok byeeeee.. Laughing

Ardielicious
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 4
Join date : 2008-09-23

View user profile

Back to top Go down

adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................... ku merindui mu ......

Post  adianie on Sun Oct 05, 2008 11:10 am

hai adi selamat hari raya yang mulia ... kah kah kah
amboi seronoknya aku adi , bila la aku boleh jumpa mun ni.
pada 21/09/08 kete avanza 1.5 auto aku accident kat lebuhraya gua musang.
tapi alahamdulillah aku ngan abe qubb selamat . cuma kete je kena masuk workshop. lama jugaklah kena tggu lebih kurang sebulan baru kete aku siap.. mujurlah ada insurans yang
tak pa lah apa2 pun aku bertekad nak jumpa jugak ngan kawan2 kiter yang lama ni kan.


kete ada spare part tapi nyawa tiada talian hayat ......

kepada semua kawan2 berhati hati d jalan raya...

adianie
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 7
Join date : 2008-09-14
Age : 36
Location : KELANTAN

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post  TanSri on Mon Oct 06, 2008 12:46 am

laa hg xcdent ke? apsal la baru bgtau..hmmm bahaya tu..tapi alhamdulillah la korang selamat..nyawa mmg x leh ganti..kete kalau rosak bleh baiki @ beli lain...

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum