barang kemas 916, berlian asli, berlian zircon 10 kali bayar...... cepat2

Go down

barang kemas 916, berlian asli, berlian zircon 10 kali bayar...... cepat2

Post  adianie on Wed Sep 24, 2008 10:42 am

tan sri hang tak mau beli ke brg kemas kat isteri hang.....
kepada semua ex student mppperlis bolehlah berhubung dengan saya nur adianie bt mohamed nawi no 012 9084778 atau suami tercinta yaakub bin ismail 0129607919. ardelicious tu sujardi kan.... sunny

adianie
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 7
Join date : 2008-09-14
Age : 37
Location : KELANTAN

View user profile

Back to top Go down

Re: barang kemas 916, berlian asli, berlian zircon 10 kali bayar...... cepat2

Post  TanSri on Wed Sep 24, 2008 1:47 pm

ardelecius tu sujardi aka adi..hehe..wife aku pun dok tanya pasal brg kemas tu..nnti la hg email kt aku ok.. Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 37
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum