Mari Meriahkan balik Forum kita

Go down

Mari Meriahkan balik Forum kita

Post  TanSri on Mon Aug 03, 2009 12:38 am

assalamualaikum kawan2...aku pun da abis kusus kdp..skang ni ada la masa nk menghadap forum ni balik..so meh la kita meramai2kan balik forum ni..ajak je kawan2 satu sekolah..kenal ke..x kenal ke..tu belakang kira..1 malaysia la katakan...heheheh

salam perjuangan untuk semua

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Mari Meriahkan balik Forum kita

Post  TanSri on Thu May 06, 2010 10:08 am

Salam semua kawan2..senyap sepi je...bila nk on9 balik nih..hehehheehhe..ke ramai dh yang dok berFB.

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum