Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Go down

Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  TanSri on Sat Sep 13, 2008 4:18 pm

kepada rakan-rakan dari maktab perlis,harap dapat berhubung dengan Tansri segera untuk majlis reunion!!
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  qubb on Wed Sep 17, 2008 2:01 am

TanSri wrote:kepada rakan-rakan dari maktab perlis,harap dapat berhubung dengan Tansri segera untuk majlis reunion!!

mana kawan-kawan kat perlis dulu. tak dak koooooooooooo.
aku nak sangat jumpa kawan-kawan lama duluuuuuuuuuuuuuuu albino
avatar
qubb
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 16
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  TanSri on Wed Sep 17, 2008 3:26 pm

Ada..tunggu la qubb..aku dh bgtau pasal forum nih..kita yg ada ni tolong la sampai2 kan address forum nih..tq lol!

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  dato'M on Fri Sep 19, 2008 12:41 pm

cheers saya...saya..saya

_________________
SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi & MaAf ZaHiR BaTiN
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  TanSri on Fri Sep 19, 2008 3:15 pm

dato'M wrote:cheers saya...saya..saya


dato'M ni junior kita..tahun 2002..mmber 1 sekolah dgn aku.

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  dato'M on Sat Sep 20, 2008 11:54 am

affraid junior leh join ke

_________________
SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi & MaAf ZaHiR BaTiN
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

baguih la...... kalu ingt kat kwn2

Post  Ardielicious on Tue Sep 23, 2008 5:23 pm

semekom! woi! tansri.... lama aku tak jumpa hang mesti perut buncit mcm labu sayung! aku
aku mmg suka kalu dpt jmpa balik smua member lama kita, yg penting aku tak dak hal biasa la
aku kn single mingle lg, masih available! bounce
apa2 hal nant rojer la k?. cau cin cau! selamat hari raya kim slm kat anak bini hang k, dada.....

Ardielicious
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 4
Join date : 2008-09-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  qubb on Tue Oct 28, 2008 6:34 pm

Ardielicious wrote:semekom! woi! tansri.... lama aku tak jumpa hang mesti perut buncit mcm labu sayung! aku
aku mmg suka kalu dpt jmpa balik smua member lama kita, yg penting aku tak dak hal biasa la
aku kn single mingle lg, masih available! bounce
apa2 hal nant rojer la k?. cau cin cau! selamat hari raya kim slm kat anak bini hang k, dada.....


tan sri lo ni bulat gotel dohhhhhhhhhh
rabbit
avatar
qubb
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 16
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  TanSri on Tue Oct 28, 2008 7:19 pm

qubb wrote:
Ardielicious wrote:semekom! woi! tansri.... lama aku tak jumpa hang mesti perut buncit mcm labu sayung! aku
aku mmg suka kalu dpt jmpa balik smua member lama kita, yg penting aku tak dak hal biasa la
aku kn single mingle lg, masih available! bounce
apa2 hal nant rojer la k?. cau cin cau! selamat hari raya kim slm kat anak bini hang k, dada.....


tan sri lo ni bulat gotel dohhhhhhhhhh
rabbit

hahaha..pandai la hg qubb..aku dok jogging lo nih..hahahahaha

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  adianie on Wed Nov 26, 2008 10:00 pm

akum , lama betul aku tak masuk forum nih, mggu lepas aku p ipoh , nik n nina ajak aku n abe qubb p majlis kahwin adik nik. pas 2 kita orang p umah zam ikin kat ampang baru ipoh,kita orang tido kat situ semalaman aje. aku nina n ikin borak panjang biasalahkan lama x jumpa. nik , qubb n zam asyik cakap pasal kete aje tak boring kerrrr.......................... nina n nik tido awal lagi aku, qubb,ikin n zam borak sampai pukul 3 pagi ... syok betul dapat jumpa kengkawan lama...... next time aku nak p jalan2 umah member lain plak.... tansri bila la kita nak buat reunion ni... aku dah x sabaq nak jumpa member2 yang lama nie.... pirat

adianie
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 7
Join date : 2008-09-14
Age : 36
Location : KELANTAN

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  TanSri on Wed Dec 24, 2008 7:14 pm

adianie wrote:akum , lama betul aku tak masuk forum nih, mggu lepas aku p ipoh , nik n nina ajak aku n abe qubb p majlis kahwin adik nik. pas 2 kita orang p umah zam ikin kat ampang baru ipoh,kita orang tido kat situ semalaman aje. aku nina n ikin borak panjang biasalahkan lama x jumpa. nik , qubb n zam asyik cakap pasal kete aje tak boring kerrrr.......................... nina n nik tido awal lagi aku, qubb,ikin n zam borak sampai pukul 3 pagi ... syok betul dapat jumpa kengkawan lama...... next time aku nak p jalan2 umah member lain plak.... tansri bila la kita nak buat reunion ni... aku dah x sabaq nak jumpa member2 yang lama nie.... pirat


Salam...aku skang tgah mengumpul dana untuk beli setem..nak hantar surat jemputan pada kawan2 untuk buat reunion..kalau ada sapa2 yg rajin taipkan surat untuk aku..nanti send kt email aku..boleh aku print je..hehehe..alamat aku pakai dalam buku maktab..SINARAN

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  Kambing on Mon Aug 03, 2009 1:52 pm

ehh laki aku batch 2002-2005

sesapa yang batch tuh kat sini
bounce alien

hye yanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rinduuuuuunya kat koo bounce

Kambing
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  TanSri on Tue Aug 25, 2009 12:00 pm

Kambing wrote:ehh laki aku batch 2002-2005

sesapa yang batch tuh kat sini
bounce alien

hye yanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rinduuuuuunya kat koo bounce


ermmm..x taw la sape batch tu... Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Mencari rakan-rakan dari Maktab Perguruan Perlis

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum