hehe..saja try test

Go down

hehe..saja try test

Post  mamanana on Thu Jan 01, 2009 2:02 am

baru je jumpa link nie...saya ex MPP gak..batch 2000-2002 PIKT

mamanana
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2009-01-01
Age : 36
Location : kelantan and now selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  TanSri on Sun Jan 04, 2009 9:50 am

yup..terima kasih mamanana....kiranya kami ni senior awak la..ajak la lagi member2 join....kita meriahkan lagi forum nih..time cuti mmg la sunyi sket..kalau ada bahan2 menarik untuk PnP..dipersilakan la upload..thanks

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  mamanana on Thu Jan 08, 2009 11:52 pm

kita satu batch le...i satu class dgn adianie, wife qubb

mamanana
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2009-01-01
Age : 36
Location : kelantan and now selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  TanSri on Sat Jan 10, 2009 11:34 am

ohhh..kata batch 2000-2002...kita kan batch 1999 2002..hehehhe..ok2... Razz

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  mamanana on Sun Jan 11, 2009 1:32 am

oppsss..sori silap taip le tu. tapi apsal x ramai sgt yg join ye...kalau dpt contact balik semua ex-mpp kan best..anyway thanks a lot kt tansri coz ada inisiatif nak buat semua nie...actually i dah lama duk intai2 ex-mpp ni tp x penah jumpa plak kt internet...buka fotopages pun si KUNA je yg ada...ingat tak tengku fauzana? dia kat QATAR sekarang nie..

mamanana
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2009-01-01
Age : 36
Location : kelantan and now selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  mamanana on Sun Jan 11, 2009 1:34 am

bila nama kita nak bertukar jd kuning nie...hahahhah

mamanana
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2009-01-01
Age : 36
Location : kelantan and now selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  Kambing on Mon Aug 03, 2009 1:57 pm

thanks to tansri sbb jemput saya

sekian

hi zie

Kambing
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2009-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  TanSri on Tue Aug 25, 2009 12:01 pm

Kambing wrote:thanks to tansri sbb jemput saya

sekian

hi zie

welcome..hehehehe

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: hehe..saja try test

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum