sape ex maktab perlis?

Go down

sape ex maktab perlis?

Post  vip on Wed Sep 24, 2008 6:24 pm

salam..

sy nk tahulah spe la ex maktab perlis dlm forum nih...peningla..aku ni nina la....

vip
Guru Pelatih Maktab
Guru Pelatih Maktab

Posts : 5
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: sape ex maktab perlis?

Post  TanSri on Wed Sep 24, 2008 7:48 pm

Nina..senang je nak taw sape ex maktab perlis..tgok userid warna kuning..selain dari tu bukan budak2 mp3 ok! kecuali aku mmg warna merah Very Happy

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: sape ex maktab perlis?

Post  qubb on Tue Oct 28, 2008 6:25 pm

TanSri wrote:Nina..senang je nak taw sape ex maktab perlis..tgok userid warna kuning..selain dari tu bukan budak2 mp3 ok! kecuali aku mmg warna merah Very Happy

na tahu tak kenapa tan sri warna merah? pasal dia bos.
tapi ingat kalu merah jage masuk bahaya............ he.he....heeee.............
avatar
qubb
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 16
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: sape ex maktab perlis?

Post  TanSri on Tue Oct 28, 2008 7:36 pm

aiks..lain maksud tu qubb..hahahaha bahaya2.... Laughing

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: sape ex maktab perlis?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum