bebudak kita ada sivik ke tak

Go down

bebudak kita ada sivik ke tak

Post  dato'M on Tue Sep 16, 2008 1:42 pm

hmmm korang try discuss tgk
aku tgk bebudak zaman skrang ni byk dh berubah
x mcm kita dulu
zaman it kot
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: bebudak kita ada sivik ke tak

Post  cikgu razak on Thu Sep 18, 2008 12:01 pm

mana x bebeza dgn kita? kita dulu minum susu ibu, bdk2 sekarang minum susu lembu, mana lebih baik, dato?
avatar
cikgu razak
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 15
Join date : 2008-09-15
Location : semadong, kangar, ipoh, jengka, satun, amazon, peru

View user profile

Back to top Go down

Re: bebudak kita ada sivik ke tak

Post  dato'M on Thu Sep 18, 2008 12:10 pm

kita minum dulu
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: bebudak kita ada sivik ke tak

Post  TanSri on Thu Sep 18, 2008 4:55 pm

dato'M wrote:kita minum dulu

bulan posa mana bleh minum...hahaha..budak2 sekarang terlampau dimanjakan tu sebab diaorg jadi mcm ni.. Sad

_________________
Quality Content Needed:Pihak admin akan meneliti setiap thread untuk memastikan hanya perbincangan berkualiti sahaja akan dikekalkan di dalam forum. Semoga semua ahli forum dapat mengekalkan perbincangan berkualiti.

Sila tanya di forum:Jangan pm saya soalan-soalan. Sila tanya soalan-soalan anda di forum kerana di forum ramai yang boleh mendapat manfaat daripada soalan anda tersebut.
avatar
TanSri
Admin
Admin

Posts : 101
Join date : 2008-09-05
Age : 36
Location : Malacca,Perlis,Phuket,Liverpool,Tanjung Balai,Mekah

View user profile http://bicarapendidik.forumotion.net

Back to top Go down

Re: bebudak kita ada sivik ke tak

Post  dato'M on Fri Sep 19, 2008 12:06 pm

hmmmm....apalah nasib anak bangsa kita nanti Crying or Very sad

_________________
SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi & MaAf ZaHiR BaTiN
avatar
dato'M
Cikgu Baru
Cikgu Baru

Posts : 52
Join date : 2008-09-15
Age : 38
Location : kuala perlis,chuping,padang besa,danoq,hatyai,songkla

View user profile http://www.google.com.my

Back to top Go down

Re: bebudak kita ada sivik ke tak

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum